Специализирана полицейска операция за спазване на правилата за движение стартира днес

...
Специализирана полицейска операция за спазване на правилата за движение стартира днес
Коментари Харесай

Пловдив почернява от катаджии, спират нарушители в движение!

Специализирана полицейска операция за съблюдаване на разпоредбите за придвижване започва през днешния ден на територията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Операцията е във връзка с разпоредените от министър Демерджиев ограничения за ограничение на предпоставките за настъпване на пътнотранспортни катастрофи.  

Според авансово основаната организация ще се правят инспекции и по така наречен линеен надзор -  полицейските коли ще се движат в трафика и чиновниците ще постановат наказания за всевъзможен вид нарушавания на ЗДвП.

В тази връзка в Пловдив ще има засилено полицейско наличие, като на терен ще бъдат изведени спомагателни 16 патрулни автомобила от бранш Пътна полиция и шестте районни ръководства. В рамките на акцията и чиновници от бранш Специализирани полицейски сили и моторизирани звено Сигма ще работят по Закона за придвижване по пътищата.

По време на  обхода на най-натоварените булеварди и основни кръстовища в града  екипите ще реализират повишен надзор над водачите на МПС. Акцент в инспекциите е подложен върху ръководството на МПС от неправоспособни водачи, в това число и малолетни, използвали алкохол или опиати.

Остава в действие и основаната организация служители на реда да подкрепят автомобилния поток на входно-изходните точки на града по отношение на упования интензитет на придвижването в петък и неделя.

В рамките на акцията е очакван и повишен брой патрули и по главните пътни артерии в региона, които са от състава на районните ръководства в Асеновград, Карлово, Първомай, Раковски, Стамболийски, Труд и Хисаря.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР